Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
#EmpoweringTransitions

Equans, uw multitechnische partner

Laat uw installatie beter, milieuvriendelijker en zuiniger presteren

EQUANS is een wereldwijde referentie op het vlak van multitechnische installaties en onderhoudsdiensten.  

Wij ontwerpen, installeren en leveren gepersonaliseerde oplossingen en diensten die de infrastructuren, installaties, systemen en technische processen van onze klanten optimaliseren.  

#ProudToMakeItReal

Wat als jij er nooit alleen voor zou staan?

Bij Equans zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent om onze teams te versterken en onze klanten, dankzij de technische expertise van onze mensen, de beste service te bieden.
Uw sector

Uw activiteitensector

Bedrijf, groep of overheid? EQUANS helpt u om uw industrie, gebouw, transportinfrastructuur en uw distributienetwerk veiliger, performanter én energie-efficiënter te maken.

Uw sector

Industrieën

Uw sector

Transport en mobiliteit

Uw sector

Hernieuwbare energie

Uw sector

Distributienetten

Uw sector

Gebouwen

Onze expertise

Exploitatie en onderhoud

Onze expertise

Industriële diensten

Onze expertise

Energie-efficiëntie

Onze expertise

Building Efficiency

Onze expertise

Design

Onze expertise

Technische installaties

Onze expertise

Waarmee kan EQUANS u helpen?

Van elektrotechniek, mechanica, HVAC en luchtbehandeling tot brandbeveiliging, veiligheidssystemen, koeltechnieken, onderhoud, energieoptimalisatie, automatisering en digitalisering van uw installaties en processen. We zijn actief in alle technische domeinen en tijdens de volledige levenscyclus van uw infrastructuur.

Onze expertise

Onze missie

EQUANS, hét antwoord op de drie grootste transities

Dankzij onze technische knowhow en jarenlange expertise helpen wij u een antwoord te bieden op de drie grote transities van deze tijd. Onze klanten vertrouwen ons omdat wij steevast oplossingen vinden op maat van hun specifieke vragen. 

  • Energietransitie Uw energieverbruik en CO2-uitstoot verlagen, uw energie-efficiëntie verhogen of lokaal en duurzaam energie opwekken, hiermee fors besparen en het hoofd bieden aan onze milieu-uitdagingen?
  • Digitale transitie Automatiseren, productieprocessen optimaliseren, gebouwen slimmer maken, de mobiliteit verbeteren... Geconnecteerde uitrustingen die nog doeltreffender zijn spreken u aan?
  • Industriële transitie Vormen de optimalisatie van uw productiviteit en de besturing van uw technische installaties een absolute prioriteit nu de vierde industriële revolutie volop aan de gang is?
Nieuws

Ontdek onze meest recente projecten

Nieuws

Equans draagt bij aan het nieuwe gebouwencomplex The Wings

Highlights

Dossier in de kijker

tournage interview
Industrie

Digitale oplossingen voor de industrie van morgen

Technische storingen, defecten en pannes... ze kunnen u veel tijd én geld kosten. Ontdek onze digitale oplossingen waarmee ze vermeden kunnen worden.