Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Voor efficiënte, duurzame en veilige transportinfrastructuren en -systemen

Uitdagingen voor de overheden en de mobiliteitsactoren

De bevolkingsgroei en de toenemende verstedelijking hebben een steeds grotere impact op het verkeer via de weg, het spoor, rivieren, de zee en de lucht. Bent u op zoek naar innovatieve, betrouwbare en betaalbare oplossingen om uw transportinfrastructuur te optimaliseren, de overgang naar een efficiëntere en duurzamere mobiliteit te versnellen en de veiligheid van de gebruikers verder te verbeteren? 

De meerwaarde die wij u bieden

EQUANS begeleidt autoriteiten, lokale overheden en actoren uit de sector van openbaar vervoer bij het concretiseren van de overgang naar een slimme en duurzame mobiliteit. Slimme verkeerssystemen, automatisering en digitalisering van verkeersbeheersystemen, veiligheidsvoorzieningen ... Wij ontwikkelen en installeren oplossingen die alle vormen van vervoer vlotter laten verlopen en bijdragen tot een beter verkeersbeheer, een lagere CO2-uitstoot en meer veiligheid en comfort voor de gebruikers. 

Autowegen, tunnels, sluizen, nieuwe tramlijnen ... Wij helpen de autoriteiten ook de grote infrastructuren van de toekomst te ontwerpen en aan te leggen. Onze ingenieurs en technici werken dagelijks aan de vele transportinfrastructuurprojecten van het land, of het nu gaat om spoorwegen, waterwegen, luchthaveninfrastructuur of wegennetten.

employés equans
  • Luchthavens
  • Spoorinfrastructuur
  • Wegennet en mobiliteit
  • Waterwegen en havens
Contact

Neem contact op met onze experts