Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Geïntegreerde beveiligings- en audiovisuele systemen

Globaal en efficiënt risicobeheer

De bescherming van locaties met risicovolle installaties of de strijd tegen inbraken illustreren het belang van de beveiliging van mensen en goederen voor alle ondernemingen en gemeenschappen.

Al ruim 20 jaar zijn wij een toonaangevende speler in de beveiliging van hoogtechnologische  gebouwen, technische bewaking van industriële faciliteiten, geïntegreerde diefstalpreventie, camerabewakingssystemen en toegangscontrole. We begeleiden onze klanten bij het ontwerp en de implementatie van allesomvattende, algemene audiovisuele projecten vanuit een geïntegreerde hightech aanpak.

Onze oplossingen

Crisiscentra, controlekamers en gedeelde werkplekken

Via het centraal systeem met slechts één werkruimte (of pixelruimte), en heel wat schermen hebben uw operatoren in de controlekamers in één oogopslag een globaal overzicht van alle informatie die belangrijk is voor hun beveiligingstaken.

EQUANS is gespecialiseerd in deze technische installaties, maar evenzeer in crisiscentra en coworkingspaces. U kunt bij ons terecht voor zowel preventief als curatief onderhoud.
We leveren, installeren en verbinden de werkstations van de operatoren, de schermen, de videowalls en de netwerkuitrustingen. Onze medewerkers implementeren computernetwerken en beveiligen uw datastromen.

EQUANS_expertises_Systemes de securite_Security

 

Onze systemen worden in lokalen geïnstalleerd met beveiligde servers. De toegang tot de grotendeels vertrouwelijke gegevens is beperkt. We kunnen de gegevens ook weergeven in de vorm van grafieken (datavisualisatie) waardoor een galvanische scheiding van de netwerken en de veiligheid van de datastromen kan worden gegarandeerd.

EQUANS biedt een brede waaier van functionaliteiten, zoals schermen op maat, realtime verbindingen met een applicatie of zelfs de weergave van een camerabeeld op de voorgrond, terwijl de overige applicaties worden gecontroleerd. Het hele concept is erop ingericht structuur aan te brengen in grote hoeveelheden informatie en de efficiëntie ervan te verhogen.

 

 

EQUANS_expertises_Systemes de securite_Security

Onze expertise in audiovisuele toepassingen en multimedia

Al 20 jaar stellen wij onze ervaring, knowhow en technische expertise ten dienste van het ontwerp en de integratie van audiovisuele en multimediale oplossingen voor de overheids- en dienstensector (openbare instellingen, musea, ondernemingen enz.). We streven naar een totaalaanpak met een breed en aanpasbaar aanbod van oplossingen waarin we performantie, gebruiksvriendelijkheid, ROI, aanpasbaarheid en interactiviteit samenbrengen. We werken met hoogtechnologische, innoverende producten die worden geselecteerd op basis van de strengste normen.

Onze beveiligings- en audiovisuele oplossingen

✓    Asset Management

✓    Digital Signage

✓    Dispatching

✓    24/7 helpdesk en ondersteuning

✓    Installatie en implementatie

✓    Integratie van audiovisuele middelen voor directiekamers en vergaderzalen

✓    Integratie van audiovisuele middelen voor interventievoertuigen (politie, brandweer ...)

✓    Integratie van conferentiesystemen

✓    Public Address

✓    Geluidsinstallaties

✓    Videoconferentie

✓    Videowall

EQUANS_expertises_Systemes de securite_Security

Met ICAROS+ integreert u veiligheidssystemen in al uw technische installaties

Dankzij het open gebouwenbeheersysteem ICAROS+ brengen wij al uw technieken van het gebouw samen in een globaal, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform. U behoudt dus altijd de controle en het overzicht over uw gebouw.

Bij een incident zal de operator adequaat kunnen reageren dankzij de operationele workflows die hem stap voor stap begeleiden bij het afhandelen van een alarmprocedure. De automatische rapportering van incidenten helpt dan weer om de alarmafhandeling te evalueren en de procedures te optimaliseren.

+ 20 jaar
ervaring in studies, advies, installatiewerken en onderhoud
+ 10 jaar
ervaring in het ontwerp van crisisbeheerlokalen en controlekamers
200
medewerkers, support technici en ingenieurs
24 /7
helpdesk en ondersteuning
+ 20 jaar
ervaring in studies, advies, installatiewerken en onderhoud
+ 10 jaar
ervaring in het ontwerp van crisisbeheerlokalen en controlekamers
200
medewerkers, support technici en ingenieurs
24 /7
helpdesk en ondersteuning

Onze referenties

Nieuws

Hightech-crisiscentrum voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Nieuws

De nieuwe gevangenis in Haren: onze multitechnische expertise voor een uitzonderlijk DBM-project.

Contact

Meer weten?

Neem contact op met onze experts!

EQUANS - Department Fire Safety, Security & Audiovisual

Chaussée de Tubize 489
1420 Braine-l’Alleud
+32 2 389 22 11

Kontichsesteenweg 25
2630 Aartselaar
+32 3 871 15 00