Elektriciteitsnetten

Distribution-Network-Electricity
✓ Hoogspanningsnetten (boven- en ondergrondse lijnen)

Ontwerp, engineering en installatie van hoogspanningslijnen (15 tot 400 kV) en hoogspanningsmasten; trekken van geleiders, installatie van betonnen palen, studie, ontwerp en installatie van ondergrondse hoogspanningsverbindingen (15 kV tot 400 kV); uitvoering van gestuurde boringen of HDD (Horizontal Directional Drilling).

✓ Midden- en laagspanningsnetten (boven- en ondergrondse lijnen)

Plaatsing van betonnen of stalen palen, leggen van kabels en vervanging van koperen leidingen door mast- of gevelkabels, aansluiting van de voedingskabel op de middenspanningscabines; studie, ontwerp en installatie van nieuwe middenspanningscabines, cellen en transformatoren, renovering van oude cabines en jaarlijks onderhoud en reiniging van de cabines. Aansluitingen (openen, plaatsen en vervangen van meters, budgetmeters en slimme meters); 24/7 spoedreparatieservice bij incidenten of storingen in het laagspanningsnet, en onderhoudswerkzaamheden.

✓ Openbare verlichtingsnetten

Bouw, renovatie en onderhoud van openbare verlichtingsnetten, montage van lichtmasten en armaturen; verlichting van openbare gebouwen, monumenten en sportterreinen.

✓ Onshore onderstations

Studie, ontwerp, bouw en aanpassing van hoogspanningsinstallaties tot 400 kV; montage, onderhoud, testen en inbedrijfstelling van hoog- en middenspanningsstations.

Distribution-Network-Electricity