Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Logistiek

Optimale prestaties dankzij een multitechnische aanpak

Logistiek is een activiteit van vitaal belang voor de Belgische economie. Door de internationale concurrentie moeten ondernemingen binnen deze sector rekening houden met talrijke technische en milieuvoorschriften. Voor een snellere energietransitie en digitalisering van magazijnen en processen ontwerpt en implementeert EQUANS totaaloplossingen die een economische meerwaarde aan technologische prestaties koppelen.

Uw project van a tot z

EQUANS is een expert in het ontwerp, de installatie en het onderhoud van HVAC-systemen, koeling, perslucht, hoog- en laagspanning, beveiliging en brandveiligheid. Of het nu gaat om een hoogbouwmagazijn of een opslagruimte van overslagbedrijven, wij bieden u state-of-the-art oplossingen op maat.

EQUANS_Batiments_Stockage_Logistique
EQUANS_Batiments_Stockage_Logistique

Milieuvriendelijke koeloplossingen

Voor uw koel- en vriescellen ontwikkelen we koelsystemen op basis van natuurlijke koelmiddelen. Deze betrouwbare en ecologische installaties zijn gebaseerd op innovatieve, milieuvriendelijke technieken om de kwaliteit van de opgeslagen producten te garanderen. We zijn actief in de volledige koudeketen en zetten onze technologie en knowhow ook in bij koeltransport. Met onze mobiele koeloplossingen bespaart u niet alleen ruimte, maar hebt u ook minder onderhoudskosten en een lager energieverbruik.

Onderhoud van uw installaties

Gelijkmatige temperatuurverdeling in elke ruimte van het magazijn, geoptimaliseerde instellingen van uw koelapparatuur (compressorvermogen), regeling van de vochtigheid ... Vertrouw het onderhoud van uw logistiek centrum toe aan EQUANS. Dankzij onze gespecialiseerde teams heeft uw bedrijf geen overmatig verbruik of storingen meer! We zorgen ervoor dat uw installaties tijdens hun hele levensduur uitstekend blijven presteren: ze zijn energie-efficiënt en besparen kosten.

Geoptimaliseerde processen

Wilt u graag uw logistieke stromen in real time in kaart brengen en uw operationele prestaties verbeteren? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! Onze flexibele en modulaire LMS-oplossing (Logistics Management System) past zich aan uw specifieke behoeften en verwachtingen aan. Identificatiesysteem voor vrachtwagens, toegangscontrole voor sites, weegsysteem voor transportgoederen, overdracht van informatie naar SAP, automatisering van veiligheidsinstructies of automatisch oproepsysteem voor vrachtwagens 'in wacht' ... Alles is mogelijk met deze logistieke oplossing 4.0! Het ultieme doel is om uw productstromen, beheer en administratie te vereenvoudigen.

Onze expertise op het vlak van de logistieke sector

Onze referenties

Nieuws

Multitechnische installaties voor industriële bakkerij La Lorraine

Contact

Meer weten?

Contacteer onze expert!