Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Defensie en veiligheid

Technologie maakt uw werkomgeving efficiënt

Onze wereld evolueert constant. Veiligheidsdiensten zoals de federale politie of de nationale defensie moeten dan ook moderne middelen ter beschikking hebben om onze bevolking en ons grondgebied te beschermen. Om veiligheidsdiensten een kwaliteitsvolle werkomgeving te bieden, stelt EQUANS zijn unieke expertise in de beveiliging van gebouwen tot hun beschikking om zo de autoriteiten optimaal te ondersteunen in hun technologische evolutie.

Complexe gebouwen

Militaire vliegbasissen, hangars, magazijnen, werkplaatsen of militaire schepen ... Voor de bouw en het onderhoud van uw complexe infrastructuren biedt EQUANS een globale aanpak die hun beschikbaarheid en goede werking garandeert. Elektrische installaties, HVAC, perslucht, navigatiesystemen: we houden rekening met uw specifieke eisen om de operationele prestaties en de energie-efficiëntie van uw gebouwen te verbeteren. 

Veiligheid voorop

We kunnen terugvallen op bijna 30 jaar ervaring op het gebied van beveiliging. We ontwerpen, implementeren en integreren dan ook een breed scala aan oplossingen die uw gebouwen gegarandeerd veilig houden. Brandbeveiliging, videobewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole of systemen voor gezichtsherkenning ... We benaderen uw project met een focus op risicobeheersing, comfort en gebruiksgemak.

Video en multimedia

Voor uw controlekamers, opleidingsruimten, vergaderzalen en crisisbeheerlokalen ontwikkelen we efficiënte en aangepaste communicatiesystemen. Onze medewerkers installeren videowalls of schermen voor u. Hierop kunnen uw operators alle beschikbare informatiebronnen raadplegen en controleren.

Onderhoud en geïntegreerd facility management

In militaire kazernes of het hoofdkwartier van het ministerie van Defensie bijvoorbeeld nemen we ook het technische beheer van uw gebouwen voor onze rekening. Klimaat- en elektrotechniek, onderhoud van brugkranen, hoogspanningslijnen ... We staan in voor de werking en het onderhoud van uw installaties (hard service) en houden daarbij het energiegebruik in het oog. Wenst u volledige gemoedsrust? We vullen het technische beheer aan met andere handige diensten, zoals schoonmaak, catering of het beheer van groene ruimten (soft services). Die nemen we op in een contract voor geïntegreerd facility management. Ons doel? U een functionele, comfortabele werkomgeving bieden, die perfect is aangepast aan de behoeften van uw gebruikers.

Onze expertise op het vlak van defensie en veiligheid

Onze referenties

Nieuws

Grootste vliegtuighangar van Defensie bijna klaar voor gebruik

Nieuws

De nieuwe gevangenis in Haren: onze multitechnische expertise voor een uitzonderlijk DBM-project.

Nieuws

Hightech-crisiscentrum voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Contact

Meer weten?

Contacteer onze expert!

Marc Goessens

Head of Sales - Smart buildings