Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Groot- en kleinhandel

Een globale aanpak voor al uw uitdagingen op het vlak van handel, regelgeving en klimaat

Of u nu technisch verantwoordelijke bent van een winkelcentrum, technisch of logistiek manager in een detailhandel of zaakvoerder van een franchisewinkel ... klantenbinding en een duurzame ontwikkeling behoren ongetwijfeld tot uw prioriteiten. Als toonaangevende leverancier van technische installaties en onderhoudsdiensten bieden we u totaaloplossingen die uw prestaties verbeteren, uw energietransitie versnellen en uw klanten de beste service garanderen.

Multitechnische expertise

HVAC-installaties, elektrotechniek, commerciële koeling, brandveiligheid, bewaking op afstand ... De uitgebreide oplossingen van EQUANS helpen spelers op de retailmarkt bij de vele uitdagingen waarmee ze te maken krijgen. Ongeacht de omvang van uw site of uw verkoopoppervlakten, adviseren wij u in elke fase van uw project, met inachtneming van de specifieke wetgeving van uw regio (Vlaanderen, Brussel of Wallonië).

Ecologische, efficiënte installaties

Wist u dat u met duurzame ledverlichting uw elektriciteitskosten voor verlichting met minstens 50 % kunt verlagen? En als uw winkel een koelinstallatie heeft, bespaart u tot 30 % op uw energiefactuur als u voortaan een natuurlijk koelmiddel gebruikt. Dit zijn maar enkele voorbeelden. Op basis van wat u nodig hebt, zoeken we samen naar de geknipte oplossing om te besparen én het milieu nog beter te beschermen.

Expert in koeling: oplossingen op maat van uw supermarkt

EQUANS is gespecialiseerd in innovatieve en klassieke koeltechnieken. Daarom bieden we de ideale koel- en diepvriesoplossingen voor alle soorten supermarkten en voor alle toepassingen. Dankzij onze installaties blijven uw producten langer houdbaar en kunnen uw klanten winkelen in een aangename omgeving. Een ander voordeel is dat u met onze duurzame installaties flink bespaart op uw energiefactuur.
Dankzij onze diepgaande kennis van de producten en sector bieden we multitechnische oplossingen op maat. Dit betekent: meer comfort voor uw klanten, producten van hogere kwaliteit, een winkel die efficiënter draait en een lager energieverbruik.

✓    HVAC voor een aangename winkelomgeving

✓    Energiebesparende koeltoonbanken

✓    Koelkamers en diepvriezers

✓    Warmterecuperatie

✓    Free-cooling

✓    Multitechnische aanpak: verwarming, sanitair en ventilatie

EQUANS_Batiments_Grande Distribution_supermarches

Betrouwbare diensten van hoge kwaliteit

Duurzame verlichting of koelinstallaties met een hoog rendement zijn niet alleen energiezuinig, maar zorgen ook voor een betere klantenervaring. We helpen u met het ontwerp, de modernisering of het beheer van uw installaties en doen daarvoor een beroep op de meest geschikte technologieën. Uiteraard houden we rekening met de vereisten van uw klanten en uw markt. Als u een contract voor preventief onderhoud afsluit, voorkomt u bovendien storingen aan verwarming, ventilatie of airconditioning. Zo krijgen onvoorziene kosten geen kans.

Tot uw dienst

Wilt u een stapje verdergaan in uw digitale of energietransitie? Wij hebben de oplossing voor u! Zonnepanelen, elektrische mobiliteit, smart building ... Voor al onze totaalconcepten kunt u terecht bij één contactpersoon die uw project van a tot z in goede banen leidt. In geval van nood staan onze lokale teams de klok rond voor u klaar.

 EQUANS_Batiments_Grande Distribution_supermarches

Onze expertise op het vlak van groot- en kleinhandel

Onze referenties

Contact

Meer weten?

Contacteer onze expert!