Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Auto-industrie

Voor meer concurrerende en efficiëntere productie-eenheden

De aanvoer van grondstoffen beheren, de ecologische voetafdruk van voertuigen verkleinen, de kosten beheersen ... De auto-industrie is een sector die onder druk staat en met heel wat uitdagingen wordt geconfronteerd. Als jarenlange partner van auto- en vrachtwagenfabrikanten helpt EQUANS om uw processen te verbeteren, de continuïteit van uw uitrusting te garanderen en aan concurrentiekracht te winnen.

Precisiewerk

Of u nu uw fabriek wilt moderniseren, een nieuwe productielijn wilt ontwikkelen of uw installaties wilt onderhouden, EQUANS is de ideale partner om u bij uw project te ondersteunen. Onze teams zijn actief in zowel het noorden als het zuiden van het land en zijn vertrouwd met alle disciplines : elektrische installaties, verlichting, industriële mechanica, productieprocessen, energiemetingen, branddetectie, HVAC enz. Wat uw vraag ook is, wij garanderen precisiewerk, uitgevoerd volgens de regels van het vak.

Totaalproject

Op de carrosserielijn, tijdens het verven of bij de eindassemblage ... onze operationele teams zijn bij elke fase van uw proces betrokken. Ook voor het ontwerp van uw technische uitrusting kunt u rekenen op de knowhow van onze ingenieurs op het vlak van digitalisering en procesengineering. Afhankelijk van uw behoeften stellen we ook ons netwerk van werkplaatsen ter beschikking, met name voor het ontwerp of de herziening van bepaalde specifieke onderdelen (automaten of elektrische panelen bijvoorbeeld).

Totaaloplossingen met het oog op veiligheid

Van bekabeling tot nutsbeheer, van mechanische werkzaamheden tot ketelonderhoud ... onze teams laten niets aan het toeval over als het om veiligheid gaat. Dit geldt in het bijzonder voor brandbare vloeistoffen zoals verfproducten, verwerkingsvloeistoffen, benzine of diesel. Daarom bieden wij een breed scala aan brandbestrijdingssystemen: sprinklers, schuimblussers of gasblussers. Dankzij onze BOSEC-certificatie (Belgian Organisation for Security Certification) staan wij ook in voor het ontwerp en de renovatie van uw tanks voor brandbare vloeistoffen of afvalwater.

Strikte agenda

In een industrie waar alles draait om 'just in time delivery' is het een prioriteit om uw werk tijdig en binnen de opgelegde deadlines af te krijgen. Wij zijn het dus gewend om in het weekend of buiten de productie-uren te werken. We voelen ons perfect thuis in de meest veeleisende industriële omgevingen en passen ons aan uw planning aan, zelfs wanneer deze weinig speelruimte laat.

Geïntegreerde aanpak van onderhoud en IFM

In een steeds groenere industrie moet u het goede voorbeeld geven op het gebied van energieprestaties. Onze geïntegreerde aanpak van het onderhoud garandeert niet alleen de continuïteit van uw apparatuur, maar vermindert ook uw energieverbruik. In het kader van onze contracten voor geïntegreerd facilitymanagement (IFM) staan wij ook in voor de 'soft services' (receptiebeheer, schoonmaak, wegenonderhoud enz.). Zo kunt u zich volledig op uw kernactiviteiten concentreren.

Onze expertise ten dienste van de auto-industrie

Contact

Meer weten?

Contacteer onze expert!