Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kantoorgebouwen

Vernieuwde werkplekken voor kantoorgebouwen van de toekomst

Een kantoorgebouw is veel meer dan alleen een werkplek. Het is ook de plek waar uw medewerkers 'leven'. Daarom streven we naar flexibele, veelzijdige kantoorgebouwen waarin de gezondheid, de ontwikkeling en het welzijn van iedereen centraal staan.
EQUANS helpt vastgoedbeheerders en hun huurders om nieuwe gebruiksmogelijkheden te omarmen en geeft het begrip 'werkplek' een heel nieuwe betekenis. Daarbij hebben we oog voor de omgeving en voldoen we aan alle toepasselijke voorschriften. Onze ambitie? Kantoorgebouwen die comfortabel, verbonden, veilig, duurzaam, performant en energiezuinig zijn en die volledig ten dienste van hun gebruikers staan.

Uw kantoorgebouw, onze technische expertise

Ook de vastgoedsector verandert voortdurend en moet zich aanpassen aan de uitdagingen van vandaag en morgen. Energie-efficiënte gebouwen, aangepaste ruimten die aan de nieuwe behoeften van gebruikers voldoen, de digitalisering maar ook de optimalisering van onderhoudskosten: er zijn tal van aandachtspunten waarmee rekening moet worden gehouden.
Om in te spelen op de veranderingen in de sector, heeft EQUANS een multidisciplinair aanbod uitgewerkt. Ook ondersteunen we onze klanten bij de integratie van nieuwe technologieën. Dankzij onze uitgebreide expertise in Multi technische installaties voor nieuwbouw en renovatie biedt EQUANS een compleet gamma oplossingen waarbij technische, economische en milieugerichte prestaties hand in hand gaan met gebruikerscomfort.

 

Totaaloplossingen van hoge kwaliteit

Perfecte ventilatie, de ideale temperatuur, aangepaste verlichting, efficiënte en veilige connectiviteit, groendaken, optimale energieprestaties ... In een kantoorgebouw, bank of dienstverlenend bedrijf is dit allemaal belangrijk. Onze experts ondersteunen u in elke fase van uw project, van ontwerp tot onderhoud – bij een nieuw of al ouder kantoorgebouw.

Lager energieverbruik

We willen onze klanten altijd een efficiënte oplossing aanreiken. Daarom helpen we eigenaars en bewoners van gebouwen om hun energieverbruik zo veel mogelijk terug te dringen. De meest efficiënte technieken of apparatuur installeren en regelen, energiestromen meten, controleren en aanpassen, of facilitaire diensten beheren: we zetten alle mogelijke middelen in, zodat u eenvoudig energie bespaart en uw ecologische voetafdruk verkleint. Voor een BREEAM 'Excellent' certificaat bieden wij ook lokale groene energieoplossingen als aanvulling op uw faciliteiten.

Intelligente gebouwen

Als integrator verrichten en coördineren wij alle expertises (HVAC, elektriciteit, sanitair, beveiliging, branddetectie ...). Dankzij onze slimme oplossingen koppelen we al uw technische installaties in een geïntegreerd gebouwbeheersysteem (Building Management System). Met dit systeem bedient u de installaties op afstand. Nog meer voordelen? U scoort beter op milieuvlak en bespaart op uw exploitatiekosten. 

Ruimteplanning

Bij de inrichting van uw kantoorgebouwen houdt EQUANS rekening met de behoeften van uw gebruikers. We zorgen voor een goed uitgedachte en slim ontworpen werkplek. Open werkplekken, gemeenschappelijke ruimtes, modulaire vergaderzalen, audiovisuele apparatuur, restaurants, een auditorium ... We helpen u bij het ontwerpen en implementeren van een aangename werkomgeving die de efficiëntie en productiviteit bevordert en de gezondheid en veiligheid van uw gebruikers beschermt.

Onze expertise op het vlak van kantoorgebouwen

Onze referenties

Nieuws

New BNP Paribas headquarters: as sustainable as it is comfortable

Nieuws

Onderhoud van prestigieus ZIN-project voor 20 jaar in handen van EQUANS

Nieuws

De Rogiertoren: een succesvol partnershap dat blijft groeien

Nieuws

Silver Tower: een passieve kantoortoren in hartje Brussel

Contact

Meer weten?

Contacteer onze expert!