Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hotels en restaurants

Uw kosten perfect onder controle en een service van topkwaliteit

Een aangename temperatuur voor iedereen, ventilatie in de keuken, optimale bewaring van voedingsproducten, het onderhoud van wellnessruimten ... Als (technisch) manager van een hotel, restaurant of eventlocatie staat u voor veel technische uitdagingen. Om uw klanten een onberispelijke servicekwaliteit te bieden, kunt u rekenen op de totaaloplossingen van EQUANS. Die staan garant voor optimale energieprestaties en een maximaal comfort. Ontwerp, aanpassing, renovatie, onderhoud van uw installaties ... We helpen u graag uw exploitatiekosten te optimaliseren en uw energieverbruik op een duurzame manier te verminderen.

Totaalbeheer van uw project

Hebt u een middelgroot restaurant of een groot hotelcomplex? EQUANS ondersteunt u in elke fase van uw project, klein of groot. Dankzij onze uitgebreide expertise in de dienstensector zorgen we ervoor dat uw technische installaties al in de ontwerpfase rekening houden met energie-efficiëntie en toekomstige onderhoudskosten. Voor grootschalige projecten integreren we alle technologieën in een BIM-omgeving (3D-modellering) met het oog op een efficiëntere, performantere infrastructuur.

EQUANS_Batiments_Hotels_restaurants_HORECA

Multi technische installaties

HVAC-installaties, elektriciteit, sanitair, brandveiligheid en -detectie, communicatiesystemen ... Als integrator van Multi technische oplossingen zijn we thuis in alle bouwtechnieken. Indien gewenst, passen we specifieke technologieën toe om uw energietransitie en digitalisering te versnellen. Warmterecuperatie uit koelsystemen, gecentraliseerd technisch beheer, intelligente parkeersystemen, geothermische energie ... EQUANS voldoet op alle vlakken aan uw verwachtingen, van een verbeterde energie-efficiëntie tot smart buildings en de productie van hernieuwbare energie. Altijd volgens de regels van het vak en in overeenstemming met de wetgeving.

Geïntegreerd facility management

Uw restaurant, hotel of grootkeuken draait op volle toeren. U wilt 100 % op uw klanten focussen. Zonder andere kopzorgen. Dan is EQUANS de partner waarop u kunt rekenen. Van hard tot soft services, we regelen alles voor u! Onderhoud van technische installaties (hard service), maar ook schoonmaak, kleine reparaties, beheer van groene ruimten (soft services) ... We zorgen voor het comfort en de veiligheid van uw gasten en streven daarbij altijd naar het beste evenwicht tussen kosten en servicekwaliteit.

EQUANS_Batiments_Hotels_restaurants_HORECA

Onze expertise op het vlak van de horeca

Onze referenties

Nieuws

Moderne HVAC-technieken in een historisch kader voor het 5* hotel «Botanic Sanctuary Antwerp»

Contact

Meer weten?

Contacteer onze expert!