Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Informatie- en communicatietechnologieën

Hulp bij de digitale transitie

Connectiviteit, Internet of Things, mobiele technologie, cybersecurity, bedrijfsnetwerken ... Informatie- en communicatietechnologieën omvatten de tools, diensten en technieken die nodig zijn om gegevens aan te maken, te verwerken en door te sturen.

Ze zijn zo essentieel omdat het grootste deel van onze economie nu afhankelijk is van digitale technologie.

Omdat deze sector voortdurend evolueert, vindt EQUANS het heel belangrijk om bedrijven en regio's te helpen bij hun digitale transformatie. We reiken hen daarvoor installaties aan die op het vlak van energie zo efficiënt en performant mogelijk zijn en makkelijk uit te breiden vallen.

airport mobility infrastructure

De installatie van communicatienetwerken globaal aangepakt

Slimme gebouwen, Industry 4.0, smart cities ... Wij handelen in opdracht van onze klanten, ongeacht hun behoeften en netwerken.  Wij zijn betrokken vanaf de eerste fasen van engineering en ontwerp, bouw en renovatie, tot en met de onderhoudsfase, inclusief graafwerkzaamheden of het uitblazen van glasvezelkabels. Dankzij onze ultramoderne apparatuur leveren wij innovatieve digitale oplossingen en schaalbare netwerken die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Onze oplossingen

✓    Bekabeling van datanetwerken

✓    Netwerkinfrastructuur (FTTH, IoT, draadloos, glasvezel ...)

✓    Diensten voor kabelassemblage

✓    Elektrische infrastructuur en oplossingen

✓    Datacenterdiensten

✓    Communicatiesystemen

✓    Cybersecurity en beveiligingssystemen

✓    Gegevensbeheer

✓    Automatiseringsdiensten

Van netwerkbekabeling tot een gebruiksklaar datacenter

Een efficiënt, hoogtechnologisch communicatiesysteem krijgt alleen vorm dankzij technische uitmuntendheid in elke fase, vanaf de installatie van de computerbekabeling. EQUANS heeft ruim 20 jaar ervaring met gestructureerde bekabeling en glasvezel en ontfermt zich over het systeemdesign.

Aan het andere eind van de keten ontwerpt en installeert onze Groep datanetwerken en staan we in voor het ontwerp, de installatie en het complete beheer van de datacenters. Ons aanbod omvat het ontwerp van het gebouw, de uitrusting ervan, de inbedrijfstelling van de dataroom en de onderhoudsprogramma's.

Contact

Meer weten?

Contacteer onze expert!