Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Huisvesting

Onze oplossingen voor een optimaal comfort en een beter energiebeheer

Om huurders een hoogwaardige dienstverlening en zo laag mogelijke kosten te bieden, moeten huisvestingsmaatschappijen aan vele financiële, wettelijke en technische eisen voldoen. Bent u een sociale verhuurder of de beheerder van een appartementsgebouw, een ecologische wijk of een residentiële woonwijk? EQUANS helpt u het comfort van uw bewoners te verzekeren, uw huurlasten te verlagen en de waarde van uw vastgoed te verhogen. Hoe? Dat leest u hier.

Beheer van uw installaties

Dankzij onze jarenlange ervaring in technisch onderhoud en renovatie van residentiële gebouwen helpt EQUANS beheerders van gebouwen en sociale woningen (huizen en appartementen) om de operationele en energieprestaties van hun installaties te optimaliseren. Verwarming, verbruik, stroomvoorziening, verlichting ... Onze teams waken de klok rond over het comfort en de veiligheid van de bewoners van uw gebouwen.

Renovatie van uw energie-installatie

Bent u beheerder of eigenaar van een appartementsgebouw? Bent u klaar voor een eerste stap in uw energietransitie en wilt u graag uw installaties renoveren? Op basis van een energie-audit bepalen we samen met u de oplossing die u de beste ROI (return on investment) oplevert. Hoogrendementsketel, relighting, warmtekrachtkoppeling ... Afhankelijk van de geldende normen in uw regio (Vlaanderen, Brussel of Wallonië) rusten wij uw gebouwen uit met de meest voordelige installaties, zowel op technisch, financieel, administratief als ecologisch gebied.

Laadpalen voor elektrische voertuigen

Een appartement in de stad waar u een elektrische wagen kunt laden? Het is perfect mogelijk! Wat dacht u van ons geïntegreerde aanbod aan intelligente laadpalen voor mede-eigenaars? Haalbaarheidsstudie, installatie, inbedrijfstelling ... EQUANS zorgt voor alles! Het grote voordeel? De laadpalen communiceren met elkaar en delen dankzij intelligente technologie het beschikbare elektrische vermogen.

EQUANS_Batiments_Logements_Cohousing

Oplossingen op maat voor liften

Wist u dat het mogelijk is om uw elektriciteitsverbruik met 40 % te verminderen door een bestaande lift te moderniseren? Als specialist in de installatie, de modernisering, de inspectie en het onderhoud van elk type lift klaren wij deze klus voor u. Voor kleine en grote projecten.

Onze expertise op het vlak van de huisvestingssector

Onze referenties

Mede-eigendom

Une solution tout compris pour le chauffage de la résidence Edinburgh I à Bruxelles

Mede-eigendom

Heat as a Service

Contact

Meer weten?

Contacteer onze expert!