Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sport, vrije tijd en cultuur

Verbeter de ervaring van uw bezoekers en toeschouwers

Recreatiecentra, musea, voetbalstadions, cultuur- en sportcentra ... Stuk voor stuk vereisen ze oplossingen op maat die perfect passen bij hun complexe behoeften. Dankzij de multitechnische expertise van EQUANS beleven uw bezoekers of toeschouwers een onvergetelijke ervaring in een aantrekkelijke, veilige en milieuvriendelijke omgeving.

Duurzame cultuur- en sportcentra

Of ze nu deels overdekt zijn, zoals grote sportstadions (voetbal, atletiek, tennis), of volledig overdekt (schaatsbaan, schouwburg of tentoonstellingszaal), cultuur- en sportcentra worden tegenwoordig gebruikt als een ontmoetingsplaats voor diverse doeleinden. U trakteert uw bezoekers graag op een topervaring, maar wilt ook een lagere CO2-uitstoot? Dat hebben we bij EQUANS goed begrepen. We helpen u graag de juiste technische voorzieningen te kiezen. Zonnepanelen, ledverlichting, warmtepompen, warmte terugwinnen uit afvalwater ... Afhankelijk van uw specifieke behoeften stellen we onze knowhow ten dienste van uw doelstellingen.

Beheer van zwembaden

EQUANS beheert meer dan 100 zwembaden in België en is dan ook toonaangevend in het beheer van technische installaties in zwemcentra. We behandelen en zuiveren het zwembadwater, controleren de hygiëne, de water- en luchttemperatuur, zorgen voor preventief onderhoud van apparatuur ... Vertrouw uw installaties dus met een gerust hart aan ons toe!

Ons historisch erfgoed bevorderen

Relighting van de Brusselse Grote Markt, renovatie van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika, renovatie van de Handelsbeurs in Antwerpen, verlichting van de grotten van Goyet ... We beschermen het culturele erfgoed van steden, gemeenten en instellingen, zodat de meerwaarde ervan perfect tot uiting komt. Ook hier staan energie-efficiëntie en technologie centraal. Denk maar aan domotica, datanetwerken, bewakingscamera's, brandveiligheid ... We moderniseren (al dan niet beschermde) gebouwen en houden daarbij rekening met alle (steden)bouwkundige voorschriften. Zo helpen we u zo veel mogelijk energie te besparen en uw bezoekers een optimaal comfort te bieden.

AfricaMuseum - Bruxelles

Onze expertise op het vlak van sport, vrije tijd en cultuur

Onze referenties

Nieuws

EQUANS plaatst duurzame technieken voor award-winnaar zwembad Aartselaar

Nieuws

Duurzame sportinfrastructuur: Leuven investeert in energiezuinige verlichting voor de voetbalvelden van Wijgmaal en Kessel-lo

Nieuws

Sportoase: energiezuinige zwembaden

Nieuws

Sint-Baafs kathedraal: moderne technieken om cultureel erfgoed te beschermen en op te waarderen

Contact

Meer weten?

Contacteer onze expert!