Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Wie zijn we?

EQUANS, wij verbeteren uw prestaties

EQUANS verzekert een enkel aanspreekpunt en een combinatie van allesomvattende, aangepaste en technologisch geavanceerde oplossingen die de prestaties en het rendement van industrieën, gebouwen, transportinfrastructuren en distributienetwerken optimaliseren.

experts equans

Multitechnische expertise van EQUANS

Wij dekken de volledige waardeketen van uw installaties: advies, consultancy, haalbaarheidsstudies, engineering, fabricage, installatie, inbedrijfstelling, projectbeheer, energie-efficiëntieaudits, multitechnisch beheer en onderhoud ... Met onze waaier aan complementaire vaardigheden ondersteunen wij u in elke fase van uw project. Ons doel: ervoor zorgen dat u zich volledig op uw kernactiviteiten kunt richten.

Hoe gaan we te werk?

De koeling van een datacenter, de ontwikkeling van een stedelijk verwarmingsnet, de installatie van sensoren in een industrie, de aansluiting van een tunnel op de elektriciteitsvoorziening, de installatie van een carport op zonne-energie of bewakingscamera's ... Wat uw vraag ook is, u kunt op onze werknemers rekenen voor een gepersonaliseerde service, in het kader van totaaloplossingen of oplossingen à la carte.

 • Ontwerp

  Dankzij onze ervaring en kennis van het vak kunnen onze ingenieurs uw behoeften analyseren, de installatie van de technische apparatuur ontwerpen en overzien, 'as built'-plannen maken en onderhoudsplannen op maat opstellen.

 • Constructie

  Naargelang uw technische, milieu- en technologische eisen installeren wij uw nieuwe apparatuur of renoveren wij bestaande apparatuur.

 • Inbedrijfstelling

  Veiligheidscontrole, parametrering, prestatietesten ... Wij leveren u installaties in perfect werkende staat en klaar voor gebruik.

 • Exploitatie

  Energie besparen en de beschikbaarheid van de installaties verzekeren, kan enkel met een optimaal technisch beheer. Ook daarvoor kunt u op EQUANS vertrouwen. Met onze gecentraliseerde beheertools hebt u bovendien een globaal en ogenblikkelijk overzicht van al uw installaties.

 • Onderhoud

  Kriticiteitsanalyse, onderhoudsstrategie en -plannen, correctieve, preventieve en predictieve maatregelen ... Onze technici waken elke dag over uw installaties. Met vestigingen in heel België en Luxemburg, een 24/7-service en korte reactietijden zijn wij steeds dicht bij u om een oplossing te bieden. In het kader van uw prioriteiten voor voortdurende verbetering, werken wij ook met u samen om alle mogelijke manieren voor optimalisatie te ontwikkelen.

EQUANS Belux is deel van de EQUANS Groep, wereldleider in multitechnische diensten

90000
hoogopgeleide werknemers wereldwijd
17
Aanwezigheid in 17 landen op vier continenten
1
Nr. 1 of 2: positie op onze belangrijkste markten in Europa (Frankrijk, BeLux, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Oostenrijk)
12
miljard euro omzet per jaar

EQUANS Belux is deel van de EQUANS Groep, wereldleider in multitechnische diensten

90000
hoogopgeleide werknemers wereldwijd
17
Aanwezigheid in 17 landen op vier continenten
1
Nr. 1 of 2: positie op onze belangrijkste markten in Europa (Frankrijk, BeLux, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Oostenrijk)
12
miljard euro omzet per jaar

Kiezen voor EQUANS is kiezen voor een efficiënte, veilige en digitale toekomst

Met zijn technologische expertise en de knowhow van zijn teams ondersteunt EQUANS zijn klanten in hun belangrijke transities.

Over ons

Ontdek EQUANS

Over ons

Onze sites

Over ons

Dochterondernemingen

Over ons

Geschiedenis

Over ons

Veiligheid op het werk

Jobs

Werken bij EQUANS

Bij EQUANS zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent om onze teams te versterken en onze klanten, dankzij de technische expertise van onze mensen, de beste service te bieden.