Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zonne-energie

Grootschalige fotovoltaïsche installaties

EQUANS  is gespecialiseerd in de installatie van industriële fotovoltaïsche systemen bij verbruikers, op het land of op het water.  Dankzij de dynamiek van EQUANS groep en de interne synergiën tussen de verschillende dochterbedrijven, zijn we de ideale partner om uw projecten op vlak van zonne-energie te realiseren. Wij positioneren ons als een betrouwbare EPC-contractpartij (Engineering, Procurement en Construction) zodat uw investering veilig kan gefinancierd worden.

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor fotovoltaïsche installaties?

Expertise

Technologieën

Onderhoud en monitoring

Investeer nu

Meer dan 500 MWp geïnstalleerd in België en internationaal

Sinds 1992 bewijzen we elke dag dat we het vertrouwen van onze klanten waard zijn. Toen we de eerste fotovoltaïsche energiesystemen installeerden, waren we pioniers. Vandaag zijn we, net als zonne-energie zelf, een vaste waarde.

Doorheen de jaren hebben we al meer dan 500 MWp aan panelen geïnstalleerd, zowel in België als in het buitenland. Daarnaast staan we ook in voor het onderhoud van 300 MWp op meer dan 250 sites in België.

EQUANS_Solar technics_Solar fields_Photovoltaique_1

Diensten

✓    Offerte en pre-engineering

✓    AC & DC engineering

✓    Installatie & projectmanagement

✓    Testen & PV Check up

✓    Monitoring

✓    Service & prestatiegarantie

EQUANS_Solar technics_Solar fields_Photovoltaique_3

Duurzaamheid gegarandeerd

Met het oog op het onderhoud en het naleven van de waarborgclausules omtrent fotovoltaïsche energiesystemen is het van groot belang om met een stabiele en betrouwbare partner scheep te gaan. Uw installatie is immers bedoeld om meer dan 20 jaar duurzame stroom te leveren.

Onze referenties

Contact

Envie d'en savoir plus ?

Contactez notre spécialiste !

Bram Claeys

Business Development Manager