Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Technilift

Staat u er weleens bij stil hoe vaak u de lift neemt? Misschien woont u in een appartementsgebouw met meerdere verdiepingen of werkt u in een kantoorgebouw. Dan rekent u er samen met miljoenen Belgen op dat elke lift uitstekend functioneert. Een degelijk, veilig en betrouwbaar transportmiddel. Daarvoor zetten wij ons elke dag in.

Hulp nodig? De technici van onze centrale (24/7) helpen u graag verder: 078.15.25.50 (zonaal tarief).

Klantomgeving:

Waarom kiezen voor Technilift?

Vakkennis en ervaring

De meeste van onze medewerkers deden ervaring op bij een grote liftfabrikant. Daarom zijn ze vertrouwd met de technologie van alle toonaangevende merken. Die zorgvuldig opgebouwde expertise brengt u elke dag veilig omhoog en omlaag.

Onze snelle hersteldienst

Ons hoofddoel? Uw lift in topvorm houden en defecten spoedig oplossen. Dankzij ons eigen wisselstukkenmagazijn en een wijdverspreid netwerk van groothandels in liftonderdelen van alle merken, beschikken we razendsnel over het juiste onderdeel om uw lift te herstellen.

Weigert uw lift dienst? Of kampt hij met een storing? Bel dan 24/7 onze centrale: 078.15.25.50 (zonaal tarief). Onze technici, één en al klantgerichtheid, staan altijd paraat. Ze helpen u snel en met oog voor kwaliteit.

Volledige flexibiliteit

U aan ons binden met ingewikkelde technologie die geen mens verstaat? Daar doen we bij Technilift niet aan mee. De open technologie van onze installaties laat u toe om zelf uw onderhoudsbedrijf te selecteren.

Gespecialiseerd maatwerk

Voor elk probleem een oplossing. Dankzij onze jarenlange knowhow en professionele ervaring bieden wij u de beste oplossing, tegen eerlijke prijzen.

Onze activiteiten

Onderhoud

Hoe vermijdt u technische problemen, vroegtijdige slijtage en onnodige herstelkosten? Laat uw lift correct onderhouden. Op die manier kan u rekenen op optimaal comfort.

Met Technilift staat u nooit voor verrassingen. Al meer dan twintig jaar onderhouden wij liften. Dankzij onze expertise is het merk onbelangrijk. Als een van de eerste Belgische spelers richtten we ons op alle merken. We mogen ons dan ook specialist noemen in multi-merkenonderhoud. Slaap dus gerust op beide oren: uw lift krijgt sowieso de aandacht die hij verdient, tegen een correcte prijs!

U bepaalt de koers van onze samenwerking. Wilt u een standaardcontract of hebt u liever een overeenkomst op maat van uw specifieke behoeften? Vertrouw op ons gratis deskundig advies! Dankzij onze 24/7-permanentiedienst staat u nooit in de kou. Dringend hulp nodig bij een storing aan uw lift? Onze technici snellen meteen ter plaatse.

Modernisering

Krijgt u opmerkingen over het verouderde uitzicht van uw lift? Of laat uw installatie het wel eens afweten? Laat uw lift dan moderniseren. Zo voldoet hij weer aan alle eisen van vandaag en hoeft u hem niet meteen te vervangen door een nieuwe.

Al sinds het prille begin specialiseren we ons in de modernisering en aanpassing van alle soorten liften. 

Onze troeven? We leveren alleen producten van toonaangevende Europese leveranciers. We werken alleen met open technologie. In tegenstelling tot grote liftbedrijven bent u achteraf vrij om het onderhoud en de herstellingen te laten uitvoeren door het bedrijf van uw keuze. Dankzij onze goede service vertrouwen we erop dat u dan voor Technilift kiest. 

Wist u dat de wet u verplicht om uw lift regelmatig aan te passen aan de recentste veiligheidsnormen? Meer weten over de veiligheidsnormen waaraan uw nieuwe of gemoderniseerde lift moet voldoen? Check de website van de Federale Overheidsdienst Economie.

Nieuwe installatie

Op zoek naar de ideale liftoplossing voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Info nodig over personen- en goederenliften of hefplatformen? Onze adviseurs staat u bij. 

Twijfelt u of u onderdelen van uw oude lift kunt behouden? Onze mensen kijken het zorgvuldig na. Zo bent u zeker van de meest economische, duurzame en praktische liftoplossing.

Dankzij onze jarenlange ervaring en een uitstekende samenwerking met onze Europese leveranciers bieden wij u de ideale lift. Wat u ook voor ogen hebt, wij leveren het. Denk aan:
•    afwijkende afmetingen
•    glazen liften
•    speciale luxe-uitvoeringen

Kiest u voor een nieuwe installatie bij Technilift? Dan bepaalt u zelf wie uw lift onderhoudt. Dankzij onze open technologie werkt elke onderhoudsfirma probleemloos aan uw installatie.

Enkele van onze referenties

GSK

- Onderhoud van 160 liften
- Klant sinds 2013
- Onderhoud & modernisatie

Regie der Gebouwen

- Onderhoud van >50 liften
- Klant sinds 2004
- Onderhoud & modernisatie

Vlaamse overheid

- Onderhoud van >100 liften
- Klant sinds 2005
- Onderhoud & modernisatie

Contacteer onze experten 

Heeft u een vraag over ons aanbod, wenst u meer informatie of zoekt u een aanspreekpunt?
Stuur ons uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Slechts één bestand.
5 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.

Maatschappelijke zetel

TEM-Technilift SA
de Fierlantstraat 112
1190 Brussel (Vorst) 

Exploitatiezetel

Brusselsesteenweg 181A
1785 Merchtem
Tel : 02 461 00 30