Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Logistics solutions

Verbeter uw logistieke processen met een vlottere doorloop dankzij onze LMS Solutions. Zo bespaart u op resources, kosten en tijd. We zetten daarbij in op papierloze logistiek voor meer efficiëntie en een kleinere milieu-impact

 

Een alomvattende, modulaire oplossing voor uw logistiek

EQUANS ontzorgt uw logistieke opvolging wat betreft de flow, de administratie, het beheer en de gegevensuitwisseling. Onze modulaire oplossing kan gemakkelijk aangepast worden aan uw noden en aan elke stap in uw logistiek proces. Onze service team garandeert hierbij de betrouwbaarheid van het systeem.

 

EQUANS biedt u slimme, klantvriendelijke en vooral betrouwbare oplossingen voor uw logistieke processen

Van alle markten thuis

We hebben ervaring in de meest verscheidene sectoren, van bulk tot energie. We kennen daarom uw noden zowel op de baan, op het terrein als in de fabriek. We garanderen veiligheid in explosieve omgevingen. En we gaan altijd voor kwaliteit en precisie.

Bulklogistiek van A tot Z

Dankzij onze modulaire aanpak vindt u bij EQUANS precies wat uw bedrijf nodig heeft en kunt u opschalen wanneer u wenst. We hebben oplossingen voor het beheer en de automatisering van uw logistieke keten, met inbegrip van de laatste nieuwe cloud en mobiele technologieën.

Flexibel en geïntegreerd

We bieden u geen beperkende ‘standaardoplossing’, maar wel een systeem dat mee-evolueert met uw noden. We linken ons logistieke systeem met uw Planning en Fleet system. En dat alles in realtime, in een geïntegreerd systeem.

8
landen
25
jaar ervaring
240
weegbruggen
100
bijna 100 sites
70
miljoen ton ervaring per jaar
174
laadsystemen
8
landen
25
jaar ervaring
240
weegbruggen
100
bijna 100 sites
70
miljoen ton ervaring per jaar
174
laadsystemen

Waarom kiezen voor EQUANS?

Met EQUANS kiest u voor een service provider voor uw volledige logistieke keten. Of u nu een nieuwe oplossing zoekt, of een bestaand systeem wilt verbeteren, EQUANS is de partner waarop u kunt rekenen.

Onze consultants tonen u de weg naar betere logistieke oplossingen, met oog voor veiligheid en de automatisering van uw processen. EQUANS zorgt ook voor feilloos projectmanagement en voor alle nodige engineering en installaties van A tot Z. Ook voor onderhoud en herstellingen kunt u natuurlijk bij ons terecht. En ondersteunende service (24/7 call center) leveren we met de glimlach

Bespaar nog meer dankzij slimme logistieke oplossingen.

Bij EQUANS kunt u oa ook terecht voor de informatisering van uw logistieke proces, engineering services en nog veel meer.
Alle expertises voor uw project onder één dak.

Nieuws en referenties

Indaver verwerkt 3 keer meer PMD dankzij het LMS platform van EQUANS

EQUANS ontwikkelt samenwerkingsplatform voor Pfeifer & Langen

Contacteer onze experten

Heeft u een vraag over ons aanbod, wenst u meer informatie of zoekt u een aanspreekpunt?
Stuur ons uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Slechts één bestand.
5 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.