Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Enginius, expert in engineering services

Enginius, voor engineering-projecten van A tot Z

Doe een beroep op onze gespecialiseerde ingenieurs voor uw industriële automatisering, ICT en onderhoud, on-site of on-call. In Vlaanderen en in het buitenland. 

Met EQUANS kunt u rekenen op jaren expertise voor de industriële automatisering van uw bedrijfsactiviteit. U hebt toegang tot onze vakspecialisten, voor een totaalaanpak van uw project, van opstart tot integrale nazorg met een absolute focus op kwaliteit.

Over ons

Op uw maat

Bij EQUANS kunt u rekenen op de juiste vakmensen. U kunt ze volgens een afgesproken planning inzetten. Of vraag een snelle interventie bij onvoorziene situaties. Uw wensen en bedrijfsnoden staan daarbij altijd centraal.

Ontzorging & kwaliteit

Met een totaalaanpak van uw automatiserings- en ICT-project neemt EQUANS uw zorgen weg. We zetten daarbij kwaliteit voorop zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten. Onze medewerkers besteden 5% van hun werktijd aan vorming, zodat ze steeds mee zijn met de recentste technologieën.

Vakkundige begeleiding

Door hun expertise en het persoonlijke contact maken onze engineers het verschil. Ze managen voor u voorspelbare kosten en onvoorziene extra’s, met oog voor een tijdige oplevering en glijdende agenda’s. Ze verzoenen veiligheid en onbeheerste risico’s.

Lokaal en internationaal

Maak van uw lokale en internationale automatiseringsprojecten een succes. Met de onze engineering services leveren meer dan 100 medewerkers de omkaderende expertise om uw projecten tot in de puntjes voor te bereiden, te ondersteunen en op te volgen.

49
engineering-specialisten
75000
uren gepresteerd in 2021
10
jaar ervaring
6
kantoren
49
engineering-specialisten
75000
uren gepresteerd in 2021
10
jaar ervaring
6
kantoren

Your partner of choice

On-site engineering services

Het is niet evident om zelf voldoende engineers en technische specialisten aan boord te krijgen, te houden en permanent te trainen. EQUANS levert u de nodige technische specialisten (bv. consultants, engineers, automation technicians, project managers) om u zo te helpen bij de volledige levenscyclus van uw installatie: van voorstudie, design en ‘detailed engineering’ tot realisatie en onderhoud.

U bepaalt zelf hoe lang, voltijds of deeltijds. Zo tilt u uw organisatie naar een hoger niveau. Daarbij roteren onze technische experts en engineers tussen verschillende bedrijven, zodat er altijd een back-up beschikbaar is of extra capaciteit bij shutdowns of piekmomenten.

Personnes travaillant sur des écrans

On-call engineering services

Een panne of onvoorziene situatie heeft een grote impact op uw activiteit. Bij problemen kunt u een beroep doen op onze ingenieurs of technische specialisten die uw organisatie en installatie door en door kent. Ze staan voor u klaar op werkdagen, of indien gewenst zelfs 24/7. Ze analyseren de situatie en doen het nodige – op afstand of ter plaatse – binnen de afgesproken reactietijd. EQUANS helpt u ook om een onvoorziene uitval te verkleinen, de impact ervan te beperken en de oplostijd te verkorten. Zo kunnen we samen een plan voor preventief en periodiek onderhoud opmaken, wisselstukken voor u beheren en zelfs ‘repair & replace’-diensten aanbieden.

Bespaar nog meer dankzij slimme logistieke oplossingen. Bij EQUANS kunt u o.a. ook terecht voor de automatisering van bulkbehandeling, informatisering van uw logistiek en nog veel meer. Alle expertises voor uw project onder één dak.

Werken voor Enginius

Kom erbij. Enginius groeit en wil jou laten meegroeien.

Wil je een vast lid worden van het Enginius-team? Of wil je als freelancer deel uitmaken van ons netwerk? Dat kan. Klik hieronder voor een overzicht van onze openstaande vacatures.

Bespaar nog meer dankzij slimme logistieke oplossingen

Bij EQUANS kunt u o.a. ook terecht voor de automatisering van uw logistieke processen, bulkbehandeling en nog veel meer. Alle expertises voor uw project onder één dak.

Nieuws en cases

Indaver verwerkt 3 keer meer PMD dankzij het LMS platform van EQUANS

Nieuws

EQUANS helpt Renewi om hun duurzame doelstellingen te behalen, al ruim twintig jaar lang

EQUANS ontwikkelt samenwerkingsplatform voor Pfeifer & Langen

Contacteer ons vandaag nog voor meer info

Samen bekijken we wat we voor uw automatiserings- en ICT-project kunnen betekenen.

Slechts één bestand.
5 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.