Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Automatiseer uw bulkbehandeling dankzij ATVSoft.NET

Automatiseer uw industriële processen met bulkbehandeling dankzij software op maat van uw sector. Met ATV van EQUANS haalt u de expertise in huis voor alle stappen in de levenscyclus van uw installatie: van ontwerp, engineering, ingebruikname tot onderhoud en dringende interventies bij storingen.

Over ons

EQUANS is uw expert voor de automatisering van uw bulkverwerking.
Ongeacht uw sector of productieproces, wij begeleiden u in de automatisatie van alle stappen en kunnen deze steeds vaker ook informatiseren.

Uitgebreide expertise

EQUANS heeft jarenlange ervaring met ambitieuze industriële projecten. Met standaardpakketten voor bulkverwerking leveren we installaties binnen scherpe budgetten. Maar daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor deeloplossingen, vernieuwingen van installaties en is ook maatwerk mogelijk.

Onderzoek & ontwikkeling

Software evolueert constant, dus evolueren we mee. EQUANS investeert in functionele uitbreidingen, koppelingen met software van derden en de integratie van de nieuwste sensoren, sturingen … Zo hebt u de meest innovatieve, bewezen technologie binnen handbereik, zowel voor nieuwe installaties als de opwaardering van bestaande systemen.

Services & monitoring

Tijdens de hele levensduur van uw installatie staat EQUANS voor u klaar met ondersteuning, expertise, software-updates en wisselstukken. Zo geniet u van de best mogelijke bescherming van uw investering. Bij problemen is een interventie op afstand vaak de snelste weg naar een oplossing. Daarnaast kan er ook een technicus ter plaatse komen binnen de afgesproken termijn.

Betrouwbare partners

EQUANS werkt nauw samen met partners voor mechanische onderdelen. Dankzij het gebruik van standaardonderdelen van gevestigde merken hebben we bijna altijd de nodige expertise en wisselstukken achter de hand om snel tussen te komen bij storingen. Bij noodinterventies telt immers elk kwartier dat uw installatie ongepland moet stilstaan.

Waarom EQUANS voor de automatisering van uw bulkbehandeling?

Met ATV heeft EQUANS een rijke ervaring in de verwerking van bulkgoederen. We zorgen voor de totale integratie van alle onderdelen in uw bestaand systeem. We nemen ook de controle en aansturing via software en de volledige automatisering van uw productieproces voor onze rekening.

Onze vakspecialisten begeleiden u van concept tot de volledige installatie, maar ook het onderhoud. We bouwen steeds opnieuw verder op een uitstekende beheersing van alle handelingen en parameters. Zo bieden we u een perfecte traceerbaarheid en een optimaal resultaat.

Bespaar nog meer dankzij slimme logistieke oplossingen. Bij EQUANS kunt u o.a. ook terecht voor de informatisering van uw logistieke proces, engineering services en nog veel meer. Alle expertises voor uw project onder één dak.

Nieuws en cases

Prefaco’s mengsystemen worden gestuurd door een betrouwbaar, toekomstbestendig en homogeen platform

Nieuws

EQUANS helpt Renewi om hun duurzame doelstellingen te behalen, al ruim twintig jaar lang

Contacteer onze experten

Heeft u een vraag over ons aanbod, wenst u meer informatie of zoekt u een aanspreekpunt? Stuur ons uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Contacteer ons vandaag nog voor meer info.

Samen bekijken we wat we voor uw automatiseringsproject van bulkgoederen kunnen betekenen.

Slechts één bestand.
5 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.