Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Exploitatie en multitechnisch onderhoud

Wenst u zich niet langer druk te maken over de exploitatie of het onderhoud van uw installaties? EQUANS is de geknipte partner voor uw werkzaamheden in het kader van multitechnisch onderhoud. Wij stellen uw koelsystemen af, analyseren uw elektriciteitsnet en zorgen voor het onderhoud van uw kritieke installaties, HVAC-voorzieningen, stroomgeneratoren, liften, persluchtsystemen en laadpalen voor elektrische voertuigen. Onze corebusiness? Uw installaties draaiende houden, uw productiviteit verhogen en de milieu-impact van uw bedrijf verminderen.

Onze onderhoudsdiensten

✓    Ingepland preventief onderhoud

✓    Reactief onderhoud via de servicedesk (24/7 registratie en opvolging van interventieaanvragen) of via het interactieve onlineplatform

✓    Exploitatie van technische en kritieke installaties om hun continuïteit en betrouwbaarheid te optimaliseren (productielijnen, datacenters ...)

✓    Onderhoud onder voorwaarden om de efficiëntie te optimaliseren en de uitvaltijd te beperken

✓    Reliability Centered Maintenance (RCM) aangepast aan de kriticiteit van de installatie

maintenance
maintenance

Gespecialiseerde teams voor alle sectoren

Ben u verantwoordelijk voor het technisch reilen en zeilen van een industriële vestiging? Dan weet u wellicht als geen ander hoe belangrijk Maintenance is voor de optimalisering van uw productieprocessen.

Staat u in voor het beheer van een gebouw? Zou u alle aanwezige technieken in uw gebouw (elektriciteit, verwarming, ventilatie, afstellingen, energieoptimalisatie, toegangscontrole en branddetectie) centraal willen aansturen?

Bent u als vertegenwoordiger van een overheidsinstantie op zoek naar een long-term partner voor het onderhoud en de veiligheid van een tunnel of nutsvoorziening? Of de opdracht nu één welbepaalde installatie betreft, een volledige bedrijfssite of meerdere sites ...
EQUANS stuurt een gespecialiseerd team uw richting uit om samen met u aan de slag te gaan!

Minder en efficiënter energieverbruik

Onderhoud en energieverbruik zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij EQUANS zijn we continu op zoek naar betere energieprestaties van uw installaties.
Ons doel: u op weg helpen naar minder en efficiënter energieverbruik. Onze technici hebben alle vereiste knowhow over uw installaties in de vingers ... en dit vanaf hun eerste interventie. Installaties die de klok rond perfect functioneren, optimaliseren het rendement van uw uitrustingen en kunnen torenhoge energiekosten voorkomen.
Via een optimaliseringsscenario stellen wij u slimme systemen voor die uw verbruik in real time meten en in de gaten houden.

maintenance

Oplossingen op maat mét garanties

Om het comfort van de mensen in uw gebouw te vrijwaren, de betrouwbaarheid van uw kritische installaties te monitoren of storingen in uw netwerk of industriële productielijn te voorkomen, bieden wij oplossingen op maat aan. Oplossingen die volledig aansluiten op uw behoeften en concrete praktijken.

Ons engagement?
Ondersteuning bij uw activiteiten, uw kosten verlagen en meerwaarde creëren voor uw onderneming. In het kader van dit engagement bieden wij u Service Level Agreements (SLA) aan die specifiek inspelen op uw wensen inzake bedrijfsvoering, wettelijke voorschriften en duurzaamheid. Prestatiegaranties en gedetailleerde verslagen maken deel uit van onze dienstverlening op het vlak van exploitatie en onderhoud van technische infrastructuren

Uw voordelen?

✓    Optimalisatie van het rendement van uw installaties

✓    Bescherming tegen breakdown risico

✓    Verlaging van uw exploitatiekosten

✓    Nauwkeuriger beheer van uw energieverbruik

✓    De levensduur van uw installaties maximaliseren en de waarde van uw gebouw(en) in stand houden

✓    De veiligheid en het comfort van uw gebruikers of bewoners garanderen

maintenance

Enkele van onze troeven

Om onze dienstverlening bij de klanten te optimaliseren, hebben we een doorgedreven expertise ontwikkeld binnen uiteenlopende domeinen:

Elektrische installaties

Een uitgebreid pakket van zeer geavanceerde diensten op het vlak van onderhoud, beheer en procedures voor elektriciteitscabines en -installaties (laag- en middenspanning).

Elektronische beveiligingsapparatuur

Oplossingen voor het onderhoud van uw beveiligingsapparatuur op zwakstroom in industriële omgevingen of in de dienstensector (brand, inbraak, toegangscontrole enz.).

Water- en luchtbehandeling

Laboratorium gespecialiseerd in HVAC-technieken, alsook in analyses en behandelingsprocessen van water en lucht in recreatiegebouwen en -voorzieningen.

Kritische apparatuur

Oplossingen voor het onderhoud van datacenters, medische vloeistoffen, ononderbroken stroomvoorzieningen (UPS), stroomgeneratoren, noodnetwerken enz.

Ateliers voor industrieel onderhoud

Onderhoud van uw toestellen, machines en industriële processen ter plaatse of in onze werkplaats (ijkingslaboratorium, nazicht van rolbruggen, enz.).

Contact

Meer weten?

Contacteer onze expert!

Frank Borgenon

Head of Sales - Smart buildings