Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Space management

Beheer en optimalisatie van kantoorruimte

Reorganisatie, verhuizing, renovatie, évolutie in het gebruik van de ruimtes... U wenst de indeling van uw werkplek te herzien ? Onderbenutte of zelfs onbezette ruimte vrijmaken? EQUANS biedt u betrouwbare en schaalbare oplossingen voor ruimtebeheer die uw concurrentievermogen verbeteren, en de aantrekkelijkheid van uw organisatie verhogen.

EQUANS_BuildingEfficiency_SpaceManagement

Onze diensten :

✓    Studies en analyses van de ruimtes

✓    Ontwerp en uitvoering van ontwikkelingsprojecten

✓    Planning en beheer van verhuizingen en werkzaamheden

✓    Beheer van de plannen

Ontwerp en inrichting van uw ruimtes

Onze aanpak combineert efficiëntie, welzijn en minder verbruik. Op basis van een verkennend onderzoek beoordelen we uw huidige en toekomstige behoeften en stellen we een kantoorindeling voor die past bij de realiteit van uw bedrijf. Gesprekken met sleutelpersonen, ergonomie, budget... Of het nu gaat om een kleinschalig project of een groot gebouw, onze architecten en projectmanagers passen zich aan elke vraag aan. Ons doel? Het garanderen van een compleet, stabiel en economisch beheer van uw werkruimten.

Beheer van uw 2D- en 3D-plannen

Indelingsplannen, veiligheidsplannen, evacuatieplannen, HVAC- of elektrische plannen... Via een geïntegreerde tool geven wij u een globale visie op uw gebouwen. Gaande van de locatie van mensen (of apparatuur), de beschikbaarheid van werkplekken, tot de bezettingsgraad van vergaderzalen, onze software helpt u uw werkplekken te beheren via KPI's (key performance indicators) en regelmatige rapporten.

Planning en opvolging van uw verhuizing

Het is tijd geworden om uw verhuisprogramma uit te voeren? Wij plannen, coördineren en controleren uw projec tot in het kleinste detail. Selectie van de betrokkenen, coördinatie met Human Resources, ondersteuning van het personeel en oplevering van de werkzaamheden... Wij ondersteunen u in elke fase van uw project.

Smart Solutions

Voor energie-efficiëntere en aangenamere en gebouwen, bieden wij u geconnecteerde installaties en oplossingen waarmee u het gebruik en de bezetting van uw gebouwen kunt optimaliseren. Intelligente verlichting, omgevingssensoren, toegang tot het gebouw via QR-code... Dankzij de digitalisatie van uw installaties is het mogelijk de efficiëntie en het comfort van uw gebouwen verbeteren.

Uw voordelen

✓    Kosten en efficiëntie: U controleert uw bedrijfskosten en de relevantie van uw investeringen.

✓    Welzijn: U verbetert de leven en werk kwaliteit van uw medewerkers en de communicatiedynamiek tussen collega’s.

✓    Flexibiliteit : Uw werkplekken passen zich aan de omstandigheden aan en ondersteunen uw organisatorische veranderingen.

✓    Duurzaamheid: Uw faciliteiten maken deel uit van een langetermijnaanpak met extra aandacht voor het optimaliseren van uw energieverbruik.

✓    Wetgeving : Uw kantoorruimtes voldoen aan de wetgeving inzake gezondheid, welzijn op het werk, preventie en milieu.

✓    Imago: Door het gekozen ontwerp versterkt u uw imago en de identiteit van uw bedrijf.

equans_building_efficency

Contact

Meer weten?

Contacteer onze expert!