Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
#EmpoweringTransitions

Equans Digital

Equans Digital Logo

Equans Digital: alle digitale expertise in een internationaal netwerk

Wat is Equans Digital?

Equans Digital heeft één grote missie: bedrijven begeleiden bij hun digitale transitie.

Daarvoor brengen we alle expertise uit de groep samen. Een transversaal netwerk van 6.000 digitale experten wereldwijd, waarvan 700 in België en Luxemburg. Van ICT tot automatisatie, van machine tot software, van infrastructuur tot smart building. In functie van uw project en de specifieke noden, bieden wij de juiste expertise aan.
 
Industrie, openbare diensten, farma, retail, bankwereld of logistiek? In elke sector beschikken we over experten die ‘hun vak’ tot in de puntjes beheersen. Al jaren denken en werken zij mee in de dagelijkse operaties van onze klanten. Als geen ander begrijpen zij hun vragen en uitdagingen

Dankzij hen bouwen we tools die echt het verschil maken. Deze vakmensen, met hun veelzijdigheid en diepgaande terreinkennis, staan mee aan de wieg van onze digitale oplossingen
 

Contacteer ons met uw vraag of project. Wij brengen voor u de juiste mensen samen.

Onze oplossingen

Data-beheer, data-visualisatie, automatisatie, optimalisatie van processen ... Ontdek hieronder een paar van onze oplossingen die hetzelfde gemeenschappelijk objectief hebben: de efficiëntie en performantie van de processen en installaties bij klanten verbeteren.

Advanced Data Analytics

Equans - Advanced Data Analytics

Introduceer AI in het productieproces, met Advanced Data Analytics.

Een zelflerend platform dat industriële processen niet alleen visualiseert maar ook optimaliseert

Van parameters die de kwaliteit en performantie bepalen, over optimale energie-efficiëntie, tot het verlengen van de levensduur van de machine. Advanced Data Analytics geeft inzicht in elk aspect en elke parameter van het productieproces, en geeft concreet advies aan de operator. 

Data-science en AI, gecombineerd met onze jarenlange ervaring in complexe industriële processen. Samen stellen we de juiste vragen, en ontwikkelen we bruikbare data-modellen, die uw business steeds verder optimaliseren.

ICAROS+

Equans - Icaros+ - Controlecenter

ICAROS+: Facility & Security samen in één platform. Dankzij slimme oplossingen gaan veiligheid en efficiëntie hand in hand.

Grote gebouwen worden slimme gebouwen, goed beveiligd en efficiënt in beheer. Want slim gekozen investeringen zijn nuttig voor Security en Facility. Met ICAROS+, het supervisiesysteem waarin alle alarmen en events samenkomen, versterken beide departementen elkaar. 

De controlekamer wint kostbare tijd bij een mogelijk security-incident. Toegangscontrole, intrusie-, branddetectie of CCTV? ICAROS+ verwerkt en correleert de informatie uit elk afzonderlijk systeem tot genuanceerde inzichten, en detecteert false positives in een vroeg stadium. 

Maar ook de facility manager wint aan efficiëntie. Toegangscontrole, parkingmanagement of het gebruik van office-space? In een slim gebouw is elke parameter van tel voor Facility en Security.

Interactive Optiboard

Equans - Optiboard Interactive

Interactive Optiboard: voor een optimaal gebouwbeheer en betrokken medewerkers.

Slimme gebouwen die hun gebruikers actief betrekken bij de organisatie van hun werkplek, en alle functies voor een (kosten-)efficiënt gebouwbeheer samenbrengen in één platform? Dat is precies wat het Interactive Optiboard doet. 

Op de interactieve touchscreens vinden medewerkers nuttige informatie, reserveren ze een vergaderzaal, of praten ze even bij onder collega’s. Want het kantoor van vandaag is vooral een ontmoetingsplek, een plek om aangenaam en comfortabel samen te werken.
 

 

 

LMS

Equans Digital - LMS - Camion

Meer doen met dezelfde infrastructuur? Optimaliseer uw logistieke processen met LMS.

LMS (Logistics Management System) automatiseert en faciliteert elk logistiek proces, en verhoogt de capaciteit van uw bestaande infrastructuur. De perfecte tool voor plant- en productiemanagers, of om de samenwerking te organiseren over een hele sector. 

Het automatiseren van ‘manuele handelingen’ zorgt voor een betere veiligheid, traceerbaarheid en flexibiliteit. Alle informatie wordt gecentraliseerd, is overal real-time en mobiel beschikbaar, en stroomt automatisch door naar de achterliggende systemen. 

From Field to Factory: LMS organiseert de volledige samenwerking van het agrarische ecosysteem. Van efficiënte routes tot het reduceren van leegvracht door transporten te bundelen. 

QUANTES

Equans Digital - Quantes - Project room

QUANTES en AirNG, van data naar inzicht. Voor elke sector, elke industrie, en elk type data.

QUANTES, een slim data-beheersysteem, geeft met zijn dashboards en dynamische grafieken betekenis aan data uit de meest diverse bronnen. 

De algoritmische zoekfunctie en eindeloze visualisatiemogelijkheden geven inzicht in elke soort data: in ad-hoc events en in trends over de langere termijn.

QUANTES is ontstaan uit AirNG, dat zich specifiek richt op de luchthavensector. Quantes, hetzelfde platform, kent dan weer toepassingen in elke sector en elke industrie. Van real-time operationeel beheer tot essentiële inzichten voor management en beleid. Want data zijn data, en elke bron is goed. 

 

Contacteer onze experten 

Heeft u een vraag over ons aanbod, wenst u meer informatie of zoekt u een aanspreekpunt?
Stuur ons uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Slechts één bestand.
5 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.