Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Healthcare

Verbeter de energie-efficiëntie, veiligheid en het comfort van uw instelling

De juiste energie-efficiënte oplossingen

Ons doel voor uw zorginstelling? U helpen de duurzaamheid en energie-efficiëntie van uw technische installaties en gebouwen te optimaliseren, evenals het comfort en de veiligheid van uw patiënten en gebruikers. In onze ogen zijn deze assen onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Verbeter de energie-efficiëntie, veiligheid en het comfort van uw instelling

Het verhogen van de duurzaamheid en energie-efficiëntie van gebouwen en technische installaties, het verbeteren van hun operationele prestaties en het beter beheersen van de energiekosten, zijn echte uitdagingen voor de zorgsector. Dankzij jarenlange expertise in de sector en een breed scala aan diensten en technische oplossingen ondersteunen wij u effectief bij de energietransformatie van uw instelling.

hopital
hopital

Wij zorgen voor uw infrastructuur

Of het nu gaat om bouw, renovatie of onderhoud, het verbeteren van de energie-efficiëntie en het verminderen van de CO2-uitstoot in uw zorginstelling vraagt ​​om een ​​integrale aanpak en regie. Onze diensten omvatten de analyse, installatie, financiering, beheer, onderhoud en optimalisatie van uw infrastructuur en technische uitrusting. Vandaag werken onze teams al in meer dan honderd zorginstellingen in het land aan een efficiënter energiebeheer.

Uw zorginstelling helemaal CO2-neutraal?

Voldoen aan de eisen van steeds strengere normen en de behoeften van patiënten is een ingewikkelde oefening. Door de juiste technieken te combineren en een integrale aanpak is de CO2-neutraliteit van uw ziekenhuis een haalbaar doel.

employé equans

EQUANS ten dienste van zorginstellingen

Referenties

  • Nieuws

    Jaarlijkse daling van het energieverbruik met 15,5% bij CHR Sambre et Meuse

  • Nieuws

    CHR Verviers: een nieuwe betrouwbare en energiezuinige koelinstallatie voor de bevoorrading van essentiële apparatuur

Meer weten over de diensten van EQUANS in de zorgsector?

Vous avez une question sur notre offre, vous souhaitez de plus amples informations, vous êtes à la recherche d’un interlocuteur fiable ?
Envoyez-nous votre question ; nous nous mettrons en contact avec vous dès que possible.

Slechts één bestand.
5 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.