Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Veiligheid op het werk

Wij zijn PRO ZERO

Een veilige en gezonde werkomgeving. Dat is de absolute prioriteit van EQUANS. Wij zijn PRO ZERO. Dat is ons moto.

We zijn ervan overtuigd dat nul ongevallen een haalbaar en vereist objectief is.

EQUANS-Securite-au-travail_1_NL
EQUANS-PROZERO-poster-A3-V3-NL

Veiligheid als kernwaarde

Ons ambitieus veiligheidsactieplan zorgt voor de bescherming van medewerkers, klanten, onderaannemers en de sectoren waarin we actief zijn.

Het streven naar een veilige werkplek steunt op deze vijf belangrijke pijlers:

  •  Een sterke veiligheidscultuur als onderdeel van ons DNA, onder andere via een sterk engagement van ons management, op alle niveaus binnen onze organisatie.

  •  Een doorgedreven oorzaken- en risicoanalyse en het nemen van maatregelen om incidenten te voorkomen. De last-minute risk assessment (LMRA) is hier een voorbeeld van en een verplichte actie vooraleer we onze werkzaamheden opstarten.
  • Het ter beschikking stellen van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en duidelijke instructies om ze te gebruiken.
  • Het organiseren van opleidingen, informatiesessies en coaching voor eigen medewerkers en voor onderaannemers op alle niveaus binnen de organisatie. Een degelijke onboarding van nieuwe medewerkers en de jaarlijkse Safety Experience Days maken hier integraal deel van uit.
  • Alle veiligheidsregels en -richtlijnen worden samengevat in onze 10 Golden life-saving rules.

Raadpleeg ook ons beleid inzake gezondheid, veiligheid, milieu en kwaliteitsmanagement.

EQUANS beschikt onder meer over ISO 9001, ISO 14001 en VCA-certificaten. Deze documenten kunnen worden aangevraagd via Quality.belux@equans.com

Jobs

Werken bij EQUANS

Bij EQUANS zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent om onze teams te versterken en onze klanten, dankzij de technische expertise van onze mensen, de beste service te bieden.