Technilift

Vakkennis en ervaring

De meeste van onze medewerkers deden ervaring op bij een grote liftfabrikant. Daarom zijn ze vertrouwd met de technologie van alle toonaangevende merken. Die zorgvuldig opgebouwde expertise brengt u elke dag veilig omhoog en omlaag.

Onze snelle hersteldienst

Ons hoofddoel? Uw lift in topvorm houden en defecten spoedig oplossen. Dankzij ons eigen wisselstukkenmagazijn en een wijdverspreid netwerk van groothandels in liftonderdelen van alle merken, beschikken we razendsnel over het juiste onderdeel om uw lift te herstellen.

Weigert uw lift dienst? Of kampt hij met een storing? Bel dan 24/7 onze centrale: 078.15.25.50 (zonaal tarief). Onze technici, één en al klantgerichtheid, staan altijd paraat. Ze helpen u snel en met oog voor kwaliteit.

Volledige flexibiliteit

U aan ons binden met ingewikkelde technologie die geen mens verstaat? Daar doen we bij Technilift niet aan mee. De open technologie van onze installaties laat u toe om zelf uw onderhoudsbedrijf te selecteren.

Gespecialiseerd maatwerk

Voor elk probleem een oplossing. Dankzij onze jarenlange knowhow en professionele ervaring bieden wij u de beste oplossing, tegen eerlijke prijzen.

GSK

- Onderhoud van 160 liften
- Klant sinds 2013
- Onderhoud & modernisatie

Regie der Gebouwen

- Onderhoud van >50 liften
- Klant sinds 2004
- Onderhoud & modernisatie

Vlaamse overheid

- Onderhoud van >100 liften
- Klant sinds 2005
- Onderhoud & modernisatie

Slechts één bestand.
5 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.