Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

TEM, expert in onderhoudsactiviteiten

Over ons

De evolutie van de technieken, de striktere reglementeringen op het vlak van veiligheid en milieu, de verwachtingen van de gebruikers van de gebouwen... dit alles heeft de onderhoudssector fundamenteel veranderd.

Het technisch beheer van een leef- en werkomgeving vraagt vandaag een zeer geavanceerde kennis op heel gediversifieerde vlakken. TEM beschikt over de nodige expertise en de beste technische middelen om ervoor te zorgen dat elk gebouw voldoet aan deze vereisten. 

Via onze afdeling Technilift zorgen we voor het onderhoud, de installatie en renovatie van liften. 

Client portals:

Onze onderhoudsactiviteiten

maintenance

Onze klanten

TEM verzekert de kwaliteit van de werk- en leefomgeving van heel wat verschillende typen gebouwen en klanten. Sommige van onze klanten stellen al ruim 30 jaar hun vertrouwen in ons. Zij waarderen onder andere onze degelijke omkadering en onze flexibele dienstverlening. De plekken waar we actief zijn:

•    Ziekenhuizen en zorgcentra (openbaar en privé)
•    Fabrieken en industriële gebouwen
•    Kantoorgebouwen
•    Zwembaden (openbaar en privé)
•    Diverse collectieve gebouwen
•    Winkelgalerijen
•    Residentiële gebouwen
•    Overheidsdiensten
•    Defensie
 

Samenwerking

Samen werken we de oplossing uit die het best past bij uw behoeften. Onze werkwijze kan diverse contractuele vormen aannemen:

✓    Gepland onderhoud: hiermee verzekeren wij het periodieke onderhoud van uw installaties tegen de laagste kostprijs.

✓    Globaal technisch beheer: wij staan in voor het onderhoud, de werking en de herstellingen (24 uur per dag) van alle speciale technieken in uw gebouw met als doel de gebruikers het nodige comfort te bieden en de installaties in goede staat te houden.

✓    Service Level Agreement (SLA) of tevredenheidscontract, waarin het te bereiken resultaat wordt bepaald door voor elke uitrusting of dienstverlening objectieve door doelstellingen voorop te stellen.

✓    Deze contracten kunnen nog aangevuld worden met een luik Totale Waarborg (TW) waarmee u, tegen betaling van een vaste bijdrage, het bedrijfszeker houden van uw technisch patrimonium op lange termijn kunt verzekeren.

Ons engagement beperkt zich niet tot een contract. Wij willen meer zijn dan een leverancier van diensten en staan paraat voor specifiek advies, het uitvoeren van speciale studies, door nog extra beschikbaarheid tijdens een uitzonderlijk evenement, door permanent aandacht te besteden aan uw behoeften en verwachtingen. 
 

300
medewerkers
45
jaar ervaring
> 400
gebouwen in beheer
2800
uren training per jaar
300
medewerkers
45
jaar ervaring
> 400
gebouwen in beheer
2800
uren training per jaar

Gespecialiseerde diensten

De teams die elke dag opnieuw bij onze klanten aan de slag gaan, bestaan uit diverse polyvalente technici. Dankzij hun opleiding en ervaring kunnen ze een oplossing bieden voor de meeste situaties waarmee ze geconfronteerd worden.

In sommige materies waarvoor de wettelijke, technische of ecologische verplichtingen uitermate specifiek en complex zijn, worden ze bijgestaan door onze centrale gespecialiseerde diensten:

•    de koeltechnici staan in voor de specifieke keuringen en herstellingen aan koelproductie-eenheden;
•    de afstandsbewaking beheert elk probleem bij de elektronische transmissie van automatische alarm- en herstelmeldingen;
•    de hoogspanningsapparatuur (HS) wordt onderhouden door een gespecialiseerd team dat de technici ook bijstaat;
•    een laboratorium voor chemische analyses dat gespecialiseerd is in de behandeling van technisch circuitwater;
•    de Quality Control en veiligheidsdienst voeren audits uit en geven advies met betrekking tot de veiligheid en de kwaliteit van de verschillende taken die uitgevoerd werden door onze techniekers.

Kwaliteit

Een blijvende kwaliteit die zich elke dag opnieuw bewijst, kan enkel het resultaat zijn van een systeem, een totaalplan dat op elk niveau van het bedrijf toegepast wordt en dat bovendien vooral streeft naar de tevredenheid van de klant op lange termijn.

We streven deze kwaliteit na door:
•    structuur en het stellen van duidelijke doelstellingen,
•    het inzetten van bekwame en gemotiveerde medewerkers die polyvalent zijn en over de juiste technische middelen beschikken;
•    een efficiënte technische ondersteuning voor de dienst exploitatie via gespecialiseerde diensten,
•    een continue interne en externe opleiding voor iedereen op elk niveau en in elke functie.

Contacteer onze experten 

Heeft u een vraag over ons aanbod, wenst u meer informatie of zoekt u een aanspreekpunt?
Stuur ons uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Slechts één bestand.
5 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.

Maatschappelijke zetel

TEM-Technilift SA
de Fierlantstraat 112
1190 Brussel (Vorst)