Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dochterondernemingen van EQUANS

ECS

Wilt uw bedrijf een doeltreffende veiligheidscultuur ontwikkelen? Vertrouw dan op ECS. Als expert op het vlak van (nucleaire) veiligheid en preventie (Health & Safety) biedt dit erkende opleidings- en examencentrum diverse leermodules en ondersteuning voor preventieadviseurs en veiligheidscoördinatoren.

Gradius Transport Cooling Group

Met zijn negen vestigingen in België en Luxemburg is Gradius de BeLux-specialist in koeltransport. Als exclusieve verdeler van de merken Thermo King en Frigoblock biedt het u oplossingen op maat voor het wegtransport van uw bederfelijke of temperatuurgevoelige producten.

ISB Building Technics

Is uw kmo op zoek naar een lokale partner voor haar projecten op het vlak van HVAC, regeltechniek, centrale verwarming, ventilatie, sanitair en elektriciteit? ISB Building Technics garandeert u een kwalitatieve geïntegreerde oplossing. Van ontwerp tot onderhoud, met inbegrip van de installatie van uw apparatuur: de technici staan 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst.

Ledealight

Als ontwerper en installateur van hedendaagse verlichtingsoplossingen helpt Ledealight u met al uw ledprojecten. Van buitenverlichting tot de verlichting van woon- of werkruimten, Ledealight biedt u een oplossing op maat die comfort en doeltreffendheid combineert.

Nuyts

Installatie van elektrische apparatuur, verlichting, domotica, datanetwerken ... Of het nu gaat om de openbare, privé-, industriële, gezondheids- of defensiesector: dit familiebedrijf, dat al drie generaties meegaat, vervult al uw behoeften op het vlak van elektriciteit.

Porteyes

Heeft uw bedrijf of gemeente last van diefstallen en vandalisme? PortEyes biedt u innovatieve oplossingen voor de beveiliging op afstand van uw gebouwen, werven of evenementen. Dankzij een (mobiel of vast) bewakingssysteem op afstand, verbonden met een eigen controlecentrum (dat 24 uur per dag beschikbaar is), detecteert PortEyes in realtime elke inbraak op uw terrein.

Risterm

Als expert op het vlak van industrieel kraanwerk levert en onderhoudt Risterm al uw afsluiters en appendages. Deze kmo van 50 personen, gespecialiseerd in algemene mechanica, mechanische bewerking, lassen en motoriseren, is ook erkend voor het ijken van veiligheidskleppen. Ze voeren uw werken ter plaatse of in de werkplaats uit.

Société Kouroucienne de Froid (SKF)

Namens CNES is onze overzeese dochteronderneming SKF verantwoordelijk voor de techniek, de installatie en het beheer van de airconditioning-, verwarmings-, ventilatie- en koelsystemen op de lanceerbasis van de Ariane 6 in Kourou (Frans-Guyana).

TEM

HVAC, elektriciteit, sanitair, branddetectie- en beveiligingssystemen ... In de bouw- en industriesector verzorgt TEM het onderhoud van al uw technische apparatuur. Met zijn team van polyvalente technici zorgt TEM voor de goede werking van uw installaties met bijzondere aandacht voor de vermindering van uw energieverbruik.

Technilift

Zoekt u de juiste partner voor het onderhoud, de reparatie en de modernisering van uw lift? Met bijna 25 jaar ervaring en knowhow is Technilift uw ideale oplossing.

Thermoco

Onze dochteronderneming Thermoco, met vestigingen in de regio Antwerpen en Lummen, biedt u een volledige dienstverlening op het vlak van verwarming, ventilatie, airconditioning en sanitaire installaties. Van advies tot installatie en onderhoud, ze beantwoordt op een flexibele en snelle manier aan uw behoeften.

Vandewalle

Zoekt u een HVAC-expert in Oost- of West-Vlaanderen? Verwarming, loodgieterij, ventilatie en regeltechniek ... Onze dochteronderneming Vandewalle stelt haar expertise tot uw dienst. Met haar erkende knowhow in musea, kantoorgebouwen, sportcentra en zorginstellingen biedt Vandewalle u een totaalaanpak, dankzij een eigen techniekafdeling.

Energolux

Wilt u uw elektrische installaties beveiligen, de goede werking (zonder onderbreking) van uw apparatuur verzekeren of met behulp van een warmtekrachtkoppelingseenheid uw eigen energie produceren? Al 40 jaar staan de gekwalificeerde werknemers van Energolux tot uw beschikking met hun expertise, in Luxemburg en in het buitenland. Veel luchthavens, ziekenhuizen, datacentra, industrieën en supermarkten vertrouwen er al op. U ook?

EQUANS Services Luxembourg

Om bedrijven en lokale besturen te helpen beter, minder en duurzamer te verbruiken, biedt EQUANS Services Luxemburg u volledige oplossingen op maat. De teams zijn actief in hernieuwbare energie, energie-efficiëntie, exploitatie en onderhoud, facility management en duurzame mobiliteit, en bundelen dagelijks hun talenten om uw energieprestaties en het comfort van uw bewoners te verbeteren.

Solelec

Elektriciteit, veiligheid, telecommunicatie, gecentraliseerd technisch beheer, netwerken, automatisering, onderhoud en gespecialiseerde diensten ... In Luxemburg is Solelec uw referentie voor technische engineering, elektrische installaties en integratie van zwakstroom- en beveiligingssystemen. Solelec is gespecialiseerd in gebouwen, energie, industrie en infrastructuur en biedt u innoverende technologische oplossingen en een degelijke knowhow.

EFAB Industrial Solutions

In het Verenigd Koninkrijk richt onze dochteronderneming EFAB Industrial Solutions zich op specifieke industriesectoren zoals olie en gas, elektriciteit, chemie en hernieuwbare energie. Het bedrijf is gespecialiseerd in energieadvies en offshorediensten, en levert bouw-, ingenieurs-, advies- en ontwerpdiensten met een hoge toegevoegde waarde. Het heeft een unieke positie op de markt en werkt vanuit vier locaties: Grimsby, Immingham, Lowestoft en Middlesbrough.

EFAB Resourcing

Wervingsbureau EFAB Resourcing ligt in het noordoosten van Engeland en is sinds 2010 actief in het werven van technici en ingenieurs voor de industriële sector.

Jobs

Werken bij EQUANS

Bij EQUANS zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent om onze teams te versterken en onze klanten, dankzij de technische expertise van onze mensen, de beste service te bieden.